2013-09-02 11:31:28• hírek • Póti Orsolya

Koncertek és új filmek ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

Hamarosan új filmek a Grand Mall Cinemában:


A végzet ereklyéi: Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones) - Clary Fray tinédzser, akinek az élete gyökeresen megváltozik, amikor a Pandemonium nevű klubban szemtanúja lesz egy gyilkosságnak. Nem sokkal az eseményt követően anyját elrabolja egy Valentine nevű férfi. Clary nyomozni kezd a tettes után, s közben különös dolgok derülnek ki a múltjából, s olyan változást idéz elő benne, amitől anyja mindig is óvni próbálta őt.



Repcsik (Planes) - Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem igazán tartja vissza, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét. Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul, aki segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert címvédő bajnok, Ripslinger ellen. Rozsdás bátorsága nagy próbatétel előtt áll, hiszen életében először olyan légi magaslatokat járhat meg, amelyekről korábban álmodni sem mert, esélytelenként induló szárnyalása pedig felemelő inspirációval szolgál majd a kis repcsinek szurkoló világ számára.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


Szeptember 2-án, hétfő délután 17 óra 30 perctől a „Kolozsvár a kincses város" képzőművészeti kiállítás megnyitójára kerül sor a nagykárolyi Károlyi-kastélyban. Festményeket és grafikákat állítanak ki a Kolozsvári „Tudor Jarda" Népművészeti Iskola diákjai. Zenével színesítik a megnyitót a nagykárolyi Lőrincz Szilveszter és Lőrincz Tünde. A rendezvény moderátora: Varga Mária, a Szatmári Művészeti Iskola részéről.

Koncertek:


Szeptember 6-án, péntek este 19 órától a Corneliu Coposu sétányon fellép az "Emilian Onciu" Folkcsoport, Florin Micas és a Punctul Urmator zenekar.

Szeptember 7-én, szombat este 20 órától a reggea és ska zene kedvelői bulizhatnak egy jót a szatmárnémeti Straight Up zenekar koncertjére, szintén a Szamos áruház előtti rendezvénytéren.


Buli a Kaméleonban:


Szeptember 7-én, szombat este óriási bulira kerül sor a szatmárnémeti Kaméleon Klubban. Egy belépőjegy ára 20 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: